Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان درباره‌ی اختلال در برگزاری نخستین کنسرت سیروان خسروی در اهواز، تصریح کرد: از آنجا که کسی مسئولیت رفتار این افراد را به عهده نگرفته است، ما آنها را خودسر می‌نامیم؛ وگرنه قطعا اینها صاحب و مسوول دارند و قطعا هدفمند آنجا آمده‌اند. مگر می‌شود که صد و خورده‌ای آدم بدون هیچ‌گونه برنامه‌ریزی آنجا حضور پیدا کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چون الان هیچکس نمی‌پذیرد که نیروی آنها بوده است، ما به آنها خودسر می‌گوییم.

به گزارش ایران اکونومیست، حجت‌الاسلام رضا کلاه‌کج ـ مدیرکل فرهنگ و ارشاد خوزستان ـ با اشاره به تعلیق چند سانس اجرای سیروان خسروی در اهواز بیان کرد: مراحل صدور مجوز برای اجرای کنسرت‌ها مسیر خاصی دارد و دستگاه‌های مختلفی درگیر هستند. دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و انتظامی همه در صدور مجوز نقش دارند و ارشاد مرحله پایانی است. وقتی همه مجوزها و تاییدیه‌ها گرفته شده است، ارشاد هم مجوز را صادر می‌کند.

وی اضافه کرد: ما در آن ایام سه کنسرت اجرا کردیم؛ پرواز همای، علیرضا طلیسچی، مهدی احمدوند کنسرت اجرا کردند و بعد با یک روز فاصله سیروان خسروی کنسرت اجرا کرد و قرار بود سهراب پاکزاد هم کنسرت داشته باشد که در این میان کنسرت سیروان خسروی و سهراب پاکزاد عملا کنسل شد.  

این مقام مسوول در ارشاد که در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش صحبت‌ می‌کرد، درباره‌ی دلایل کنسل شدن دو کنسرت گفت: مجوزهای رسمی و مجوز شورای تامین شامل فرمانداری، نیروی انتظامی، اماکن نیروی انتظامی و ... و همچنین سایر تاییدیه‌ها همه موجود بود و بر اساس آنها مجوز صادر شد. در حین کار متوجه شدیم تعدادی افراد ناشناس که هیچکس هم مسوولیت آنها را بر عهده نگرفتند، موجب این اتفاق شدند. در اهواز هیچکس مسوولیت این گروهی که وانت آوردند، مداحی پخش کردند و نظم عمومی را برهم ریختند، موجب آزار و اذیت مردم و رعب و وحشت شدند را قبول نکرده است.

حجت الاسلام کلاه‌کج

در این زمینه بخوانید:

تجدید کنسرت‌های اهواز منوط به تصمیم مراجع ذی‌صلاح

معاون استاندار: فرماندار اهواز به علت کسالت استعفا کرد

ماجرای لغو کنسرت سیروان خسروی در اهواز به چند روایت

حجت‌الاسلام کلاه‌کج با اشاره به رفتارهایی که منجر به ایجاد رعب و وحشت میان مردم و به ویژه زنان و دختران شده است، تصریح کرد: اتفاق واقعا ناخوشایند بود و خود ما هم شوکه شدیم. نهاد رسمی حاکمیتی وقتی مجوز صادر می کند باید پای آن هم بایستد چون با لغو آن خودش بی‌اعتبار می شود اما یک باره عده ای در آن مکان حضور پیدا می کنند در سینما را قفل و زنجیر می زنند و با نیروی انتظامی هم درگیر می شوند. با ورود دادستان اهواز که واقعا حمایت کرد آن قفل شکسته می شود و با یک ساعت تاخیر آن سانس با فضای رعب و وحشت اجرا می‌شود و دوباره همان اتفاق در سانس بعد رخ می دهد و یک سری مردم مورد آزار و ادیت قرار می‌گیرند و شما بینید آن افراد عملا سینما را فتح می کنند اما نیروی انتظامی و دادستانی واقعا تلاش کرده و فضا را مدیریت کردند که کنسرت برگزار شود.  

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خوزستان درباره لغو اجرا در سانس‌های بعدی و زیرسوال رفتن امضاهای مجوز تصریح کرد: ارشاد دستگاه حفاظتی و نظارتی نیست و ابزار و امکانش را ندارد که مقابل این همه جمعیت که برخی شوکر دستشان است بایستد و مقاومت کند.  

وی درباره این افراد بیان کرد: چون کسی مسئولیت اینها را به عهده نگرفته است ما آنها را خودسر می نامیم وگرنه قطعا اینها صاحب و مسئول هم دارند و قطعا هدفمند آمده اند. مگر می شود بیش از صد نفر آدم بدون هیچ برنامه ریزی آنجا حضور پیدا کرده باشند؟

کلاه کج درباره لغو کنسرت توسط شورای تامین اهواز نیز عنوان کرد: بعد از دو سانس روز اول اجرای سیروان خسروی که برگزار شد، ما پایان شب متوجه می‌شویم که شورای تامین شهر اهواز جلسه تشکیل داده است. ما هم عضو این شورا نیستیم و عملا اطلاعی از محتوای این شورا نداشتیم.  

وی درباره تاریخ ابلاغ مجوز برگزاری کنسرت و ارجاع آن به شورای تامین، اداره ارشاد و شورای تامین که متعلق به دو هفته پیش بوده است و تغییر یک باره امضای شورای تامین بیان کرد: این را باید از رییس شورای تامین بپرسید. جوابشان به ما این بود که به خاطر مباحث کرونایی و ترافیک این اتفاق رخ داده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: لغو کنسرت ها در خوزستان ، لغو کنسرت سیروان خسروی در اهواز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لغو کنسرت ها در خوزستان لغو کنسرت سیروان خسروی در اهواز سیروان خسروی در اهواز کنسرت سیروان خسروی نیروی انتظامی شورای تامین لغو کنسرت کلاه کج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در شهر اصفهان همزمان با سفر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران در روزهای ۱۸ و ۱۷ اردیبهشت ماه و همچنین دیدار وی با مقامات کشورمان در تهران از جمله تحولات مهم در روند فعالیت‌های هسته‌ای کشور است که محل بروز دیپلماسی هدفند دولت سیزدهم قرار گرفته است؛ امری که نشان می‌دهد ایران توانسته دیپلماسی هسته‌ای خود با آژانس را همپای سیاست خارجی منطقه ای پیش براند.

قضاوتی که شاید به میزان قابل توجهی حاصل این اتفاق باشد که در طول ماه‌های پس از آغاز نبرد «طوفان الاقصی»، اخبار حوزه دیپلماسی هسته‌ای زیر سایه خبرهای مربوط به اوج گیری تنش سیاسی و نظامی تهران و تل آویو قرار داشته و برای بازتاب در رسانه‌های جهان، کمتر فرصت یافته است. این امر امکانی را برای شماری از محافل غربی-صهیونیستی فراهم کرد تا در ادعایی واهی از کوتاه شدن زمان گریز هسته‌ای ایران سخن بگویند و مدیر کل آژانس را برای پیگیری این اتهام بدون سند، تحت فشار مضاعف قرار دهند. چنانکه آخرین نشست شورای حکام آژانس در اسفندماه سال گذشته به محملی برای تکرار ادعاهای پرشمار علیه ایران تبدیل شد و «گروسی» انتقاداتی را پیرامون چندین مساله اختلافی از حل و فصل نشدن موضوع ۲ مکان ادعایی گرفته تا مجوز بازرسان و ممنوعیت های دوربین های آژانس متوجه تهران کرد.

همکاری بر اساس بیانیه سال ۱۴۰۱

با این وجود، نگاهی به رویکرد مقام‌های ایرانی پیش و پس از تندتر شدن مواضع آژانس، قضاوت درباره سیاست مسالمت‌آمیز تهران در تعامل با مقام‌های این نهاد بین المللی را در بوته آزمون می‌گذارد. این مهم را محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی چند روز پیش مورد توجه قرار داد و سفر قریب‌الوقوع مدیر کل آژانس به ایران را فرصتی برای ابهام زدایی از موارد مطروحه پیرامون مسائل اختلافی ایران و آژانس خواند و در عین حال مبنای همکاری جاری دو طرف را همچنان از بیانیه سال ۱۴۰۱ متاثر دانست.

این بیانیه که «گروسی» چندی پیش، اجرای مفاد آن را مورد تردید قرار داد، در پی سفر او در اسفندماه سال ۱۴۰۱ به تهران منتشر شد که بر مبنای آن، ایران و آژانس ذیل موافقتنامه‌ جامع پادمانی، روند حل‌وفصل مسائل اختلافی مربوط به ۴مکان ادعایی شامل سایت «جابرابن حیان کرج»، «مریوان»، ورامین (تورقوزآباد) و سایت «شیان» و همچنین نحوه راستی‌آزمایی آژانس بر اساس ملاحظات جاری را در قالب یک نقشه راه ترسیم کردند.

این در حالی بود که کمی پیش از صدور این بیانیه، پرونده اختلاف بر سر سایت «جابرابن حیان کرج» در ایستگاه آخر قرار گرفته بود و کمتر از ۳ ماه بعد از این بیانیه یعنی در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ نیز پرونده سایت «مریوان» بسته شد تا شمار موضوعات بر سر مکان‌های مورد ادعا از ۴پرونده به ۲پرونده ادعایی مرتبط با کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده در «تورقوزآباد» و «ورامین» کاهش پیدا کند.

حل چالش موضوع بازرسان

حضور «گروسی» در ایران همچنین فرصتی را برای این مهم فراهم می کند تا دو طرف دغدغه‌های خود پیرامون موضوع بازرسان آژانس را با یکدیگر در میان بگذارند. مدیر کل در حالی روی خود را از تصمیم سال گذشته ایران مبنی بر عدم صدور مجوز به چند بازرس اروپایی آژانس برگردانده و آن را منافی روند راستی آزمای آژانس می خواند که از مجموع ۴۰۰ بازرس آژانس، حدود ۱۲۰ بازرس در چارچوب موافقت نامه جامع پادمانی برای بازرسی و راستی‌آزمایی فعالیت های هسته‌ای به کار گرفته شده‌اند و با کمترین ممانعتی از سوی سازمان انرژی اتمی جهت فعالیت های راستی آزمایی خود مواجه نیستند. از این رو فعالیت حدود یک سوم کل تعداد بازرس‌های آژانس در ایران نمی‌تواند مغایرتی با کارکرد این نهاد نظارتی در بررسی فعالیت‌های صنعت هسته‌ای کشور داشته باشد.

خنثی سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی

بنابراین در چنین شرایطی که محافل غربی- اسرائیلی سیاست تبلیغاتی هدفمندی را برای تدارک یک جنگ دیپلماتیک فرسایشی میان تهران و وین در پیش گرفته اند، گفت‌وگوی چهره به چهره مقام‌های ایران و آژانس و برگزاری کنفرانس بین المللی اصفهان می تواند، به یکی از مجموعه فاکتورهای موثر در پیشبرد تعامل سازنده تهران و آژانس و پذیرش خواست‌ها و خط قرمزهای ایران در جریان این همکاری تبدیل شود و حتی مذاکرات رفع تحریم‌ها را نیز متاثر از خود سازد؛ امری که در ادامه نشان از این واقعیت دارد که جمهوری اسلامی ایران اجرای راهبرد صلح آمیز هسته‌ای خود را صرفا با هدف تحقق نیازهای ملی و با تکیه بر قوانین و استانداردهای آژانس ذیل سرفصل مفهوم پادمان هسته‌ای و موافقتنامه «ان پی تی» پیش می‌راند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903001

دیگر خبرها

  • ارتش اسرائیل «حمله هدفمند» به رفح را آغاز کرد
  • کار سختی در جام کافا داریم/ملی پوشان تاکتیک پذیر هستند
  • بهشت گمشده سیروان
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • معلم‌های سیروان و سرمشق دستگیری از نیازمندان
  • امدادرسانی هلال احمر ایلام به ۱۴۰ نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی