Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سیروان خسروی در این پست نوشت: «برای افتتاح حساب «پس‌انداز» به یکی از شعب بانک ملت مراجعه کردم. اولین نکته عجیب این بود که هم کارت ملی و هم‌ شناسنامه جزو مدارک مورد نیاز بود و داشتن کارت ملی کافی نبود. اما نکته عجیب‌تر این بود که برای باز کردن حساب پس‌انداز مدارک شغلی می‌خواستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیح متصدی بانک هم خیلی جالب بود. فرمودند برای اینکه بعدا به شما برچسب سلطان سکه و سلطان فلان نزنند این مدارک را می‌خواهند.»

این خواننده موسیقی پاپ ادامه داد: «در هیچ جای دنیا برای باز کردن حساب پس انداز از شما مدرک شغلی نمی‌خواهند. من در چند کشور دنیا حساب بانکی دارم آن وقت در کشور خودم این حق بدیهی و ابتدایی از من سلب شده است! آن هم با این سیستم بانکداری ما که نیاز به هیچ توضیح بیشتری ندارد و همه با آن آشنا هستیم.

یعنی شما اگر خانه‌دار یا بیکار باشی یا توانایی کار کردن نداشته باشی، حقِ داشتن حساب پس انداز نداری. مگر می‌شود!؟»

کد خبر 675470 برچسب‌ها موسیقی ایرانی خبر مهم موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا موسیقی-تک آهنگ

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی خبر مهم موسیقی تک آهنگ پس انداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد

میثم پرهیخته مدیر پایانه خسروی در غرب کرمانشاه گفت: بر اساس ارزیابی صورت گرفته که پارسال اربعین توسط بازرسان مستقر در مرز‌های اربعینی صورت گرفت، خسروی به عنوان اصلی ترین، قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین مسیر برای تردد زائران به عتبات عالیات بیشترین رضایتمندی را توسط زائران کسب کرده و از نظر خدمات و امکانات در بین مرز‌ها رتبه اول را به دست آورد از این رو امسال مورد اقبال بیشتر زائران خواهد بود.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در مجموع با میانگین تردد روزانه بیش از یک هزار نفر بیش از ۴۰ هزار زائر از این مرز رسمی عازم عتبات عالیات شده و یا به کشورمان بازگشته اند که در ایام پایانی هفته و برخی روز‌های تعطیل میانگین تردد‌ها به روزانه حدود ۲ هزار نفر نیز می‌رسد.

وی اظهار کرد: هم اکنون تردد زائران از مرز خسروی به صورت شبانه روزی است و تمام امکانات و زیرساخت‌ها و شرایط برای تردد زائران در این مرز فراهم است از این رو هر ساعتی که زائران به مرز مراجعه کنند می‌توانند عازم عراق شده و یا از این مرز به کشور بازگردند.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: پارسال در مجموع یک میلون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند و پیش بینی‌ها حکایت از افزایش ۵۰ درصدی زائران از این مرز دارد به گونه‌ای که ما آمادگی پذایریی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر را داریم.

پرهیخته ادامه داد: طرح توسعه پارکینگ ها، سایبان‌ها و گیت‌های ورود و خروج در مرز خسروی و منذریه عراق سال گذشته انجام شد و امسال نیز تا پیش از اربعین بازهم توسعه پارکینگ‌ها و انجام سایبان در مرز منذریه را در دستور کار داریم تا بتوانیم شرایط خوبی را برای میزبانی از زائران در این مرز قدیمی و باسابقه برای سفر امن و راحت زائران فراهم کنیم.

او گفت: احداث و نصب ۱۲ هزار متر سایبان با جت فن و مه پاش، ۸۸ گیت پذیرش زائران در ۲ مرز خسروی و منذریه (عراق)، افزایش امکانات رفاهی و بهداشتی با احداث سرویس‌های بهداشتی و توسعه و تجهیز پایانه خسروی و همچنین آسفالت راه‌های منتهی به مرز و ۲ بانده شدن لاین رفت و برگشت جاده‌های کرمانشاه تا مرز خسروی بخشی از اقدام‌های صورت گرفته در مرز خسروی طی پارسال بود.

مدیر پایانه مرز خسروی گفت: امنیت کامل در مسیر منذریه تا شهر‌های زیارتی کشور عراق نیز برقرار است و زائران می‌توانند با خیال آسوده این مسیر را که نزدیکترین مرز با بغداد و کربلای معلی است؛ انتخاب کنند.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرز‌های کشورمان با شهر‌های زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می‌گرفت.

خسروی یکی از مرز‌های مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

با توجه به رضایتمندی زائران در مرز خسروی، به طور یقین شاهد افزایش زائران در این مرز خواهیم بود و این افزایش نیازمند زیرساخت‌های لازم است که فضا‌های جدیدی را ایجاد کنیم که باید در ایجاد پارکینگ، پایانه‌های مسافری و افزایش فضا‌های رفاهی زائرین برنامه‌ریزی ویژه صورت گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • کار سختی در جام کافا داریم/ملی پوشان تاکتیک پذیر هستند
  • بهشت گمشده سیروان
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک‌های مردمی به حساب عبدالحمید
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • واکنش قلعه‌نویی به جدایی مطهری از تیم‌ملی؛ موفق باشی حمید جان + عکس
  • مهاجری: بعضی وزرا از حضور در دولت پشیمان هستند/ برخی نقش شاه سلطان حسین را بازی می کنند
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟